Házirend

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy a Zöld Fenyő Kuckót választottátok.

Kérünk titeket, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszitek a házirend szabályait.

 1. Kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével/lefotózásával továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Kérjük a személyi azonosító okmányt a foglalás véglegesítése során küldjétek el nekünk e-mailben, fotó vagy scan formájában.  Amennyiben az okmány átadása megtagadásra kerül, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük.
 2. A vendégházban csak az oda bejelentett Vendégek tartózkodhatnak. Kérünk titeket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjatok, idegeneket ne engedjetek be. Háziállatot nem tudunk fogadni.
 3. A bejelentkezési idő az érkezés napján 14:00 óra után lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasok vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges!
 4. A házat klímával és fűtőpanelekkel tudjátok fűteni/hűteni. A cserépkályha csak dekorációs elem, használata szigorúan TILOS!
 5. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a Zöld Fenyő Kuckó természetvédelmi területen helyezkedik el, így kérünk titeket, fokozottan figyeljetek a környezetre. A környéken több vadállat is él, a békés együttélést szem előtt tartva az úton közlekedve erre is figyeljetek oda.
 6. A vendégház teljes területén dohányozni szigorúan TILOS!
 7. Az IQOS és az elektromos cigaretta sem megengedett beltéren! A teraszon találtok hamutartót, ezért kérjük, a teraszon vagy a kertben dohányozzatok.
 8. Bulikat és rendezvényeket tartani tilos, kérjük ne hangoskodjatok, tiszteljétek a természet és a szomszéd nyugalmát!
 9. Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt, ezért a Kuckóban lehetőségetek van a szelektív hulladékgyűjtésre is. A konyhaszekrényben találtok egy kis fa dobozt, amibe – elmosás után – be tudjátok dobni a szelektív hulladékot. A pince bejáratánál pedig találtok külön kukát a kommunális és a szelektív szemétnek is. Köszönjük, hogy odafigyeltek a környezetre!
 10. A Zöld Fenyő Kuckónak egy mesterséges kerítése van csak, a közvetlen környezete a természet, fákkal, virágokkal, vadon élő állatokkal. Kérjük, vigyázzatok rájuk!
 11. A jakuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jakuzzit mindenki saját felelősségére használhatja. Nem rendeltetésszerű használat esetén takarítási felárat számolunk fel, melynek díja 20.000.- / alkalom
 12. Ha nem használjátok a jakuzzit, kérünk titeket, hajtsátok vissza a thermo tetőt, hogy minél tovább élvezhessétek az víz eredeti állapotát.
 13. Tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyen,a kertben kiépített tűzrakóhelyen lehet a tűzvédelmi szabályok szigorú betartásával.
 14. A tűzrakóhelyet kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben győződjetek meg afelől, hogy a tüzet eloltottátok.
 15. A házat tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.
 16. Az udvaron két autó fér el kényelmesen, a gyeprács végéig legurulhattok a parkoló autókkal. Az autókban hagyott értéktárgyakért a Zöld Fenyő Kuckó tulajdonosai nem vállalnak felelősséget.
 17. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó́esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat ne vigyétek ki a kertbe.
 18. A nem rendeltetésszerű használattal okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni.
 19. Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal a +36202056273 – as telefonszámon.
 20. Tilos elektromos közlekedési eszközt tölteni a Kuckó hálózatáról.

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!